PODIGNITE NIVO HLOROVODONIČNE KISELINE I OJAČAJTE IMUNI SISTEM - BARBARA O’NEILL - NATUROPAT I NUTRICIONISTA
Tvrdim: Ako pre jela popiješ čašu vode MANJE ćeš jesti, manje hrane uneti u stomak! A pre nego udje u stomak, prvo će morati da udje u želudac, u kome se nalazi želudačna kiselina. I šta pokušava ova žena ni sama ne zna, izgleda.
A ima i nas koji smo alergični na hlor, koga trpaju u gradsku vodu u izobilju, samo ne znam ko im je to dozvolio!
... Kako će to limun da pojača hlorovodoničnu kiselinu, kad limun stvara baznu sredinu?!
I uneta hrana iz želuca ide u creva, a ne u stomak, ne u stomačni zid, koga ona crta.
I uneta hrana iz želuca ide u creva, a ne u stomak, ne u stomačni zid, koga ona crta.
I šta znači to "Australijanci unose tečnost, dosta tečnosti, tokom jela"?
I Srbijanci unose tečnost tokom jela! Od pamtiveka do današnjih dana. To je tradicija, običaj, kultura ishrane, življenja. To je protokol obedovanja, kod Srbijanaca.
Ali (!) šta znači uopšte to "unose tečnost" ?!
Tečnost su i vino i pivo i gazirani i negazirani i djus i gusti sokovi i voda obična/česmovača i sa izvora i kisela, mineralna voda ... Na koju tečnost konkretno misli predavač?
Možda treba da pije usključivo Pepsi da bi popravio pepsin u organuzmu?! 😂😂😂
Kad ti neki nadri stručnjaci, papagaji sa naučenim textom napamet ili nekim "činjenicama", elementima, naučenim napamet krenu da sole pamet, pa to je strašno.
I oni su cenjeni stručnjaci, jer jelte, imaju nekakav papir o završenim nekim studijama ... A najobičniji čovek iz naroda, ako malo pažljivije posluša ta predavanja i savete, razmisli i poveže dva i dva, ne treba mu nikakva diploma ni velike nauke da shvati koliko sve to veze nema sa istinom ni sa pameću.
Нема коментара:
Постави коментар